Blomus badkameraccessoires

Blomus pakketdeals

Blomus RVS design accessoires – Alle Blomus accessoires in één webshop

Blomus badkameraccessoires

Het merk Blomus is in 1999 opgericht in Duitsland. Blomus is een design merk dat RVS accessoires maakt. Het bedrijf werd opgericht om woningen te voorzien van stijlvolle rvs accessoires. Door de toenemende vraag naar het merk Blomus RVS breidde de organisatie haar activiteiten uit naar het buitenland. Hierdoor is het RVS accessoire merk uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken op het gebied van RVS design accessoires. De accessoires van Blomus RVS staan voor goede kwaliteit, originele vormgeving, betaalbaarheid en oog voor detail! Bijna alle accessoires van Blomus zijn mat rvs, tenzij anders aangegeven. RvsBrands is trots om officieel dealer van Blomus te zijn. Hieronder kunt u meer lezen over Blomus RVS accessoires.

Blomus tuinaccessoires

Blomus RVS series en accessoires

Blomus heeft een uitgebreid assortiment. Ze hebben een groot aanbod aan roestvrijstaal accessoires. Door RVS met andere materialen te gebruiken hebben Blomus accessoires een moderne maar zachte uitstraling. De Blomus RVS accessoires kunnen worden onderverdeeld in verschillende series. Dit zijn de bar- en keukenaccessoires, toilet- en badkameraccessoires, tafelaccessoires, woonaccessoires en tuinaccessoires. Met de Blomus bar- en keukenaccessoires vindt u alles voor in de keuken zoals flessenhouders, kookwekkers en keukengerei. Blomus RVS heeft ook erg mooie toilet- en badkameraccessoires, zoals een RVS toiletborstels of zeepdispenser. Het is nu met de Blomus woonaccessoires mogelijk stijlvol bij de openhaard te zitten met de speciale Blomus houder om uw openhaardhout op te bergen. Ook heeft het assortiment van Blomus RVS mooie tafelaccessoires zoals de RVS fruitschalen of onderzetters.

Blomus tuinaccessoires

Blomus RVS accessoires in de Showroom

Wilt u de Blomus accessoires liever eerst even in de showroom bekijken voordat u ze besteld? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wij hebben de mooiste RVS accessoires van Blomus uitgestald. Ook kunt u in de showroom terecht voor advies of eventuele vragen over de producten of over het merk Blomus. Let wel op dat u in onze showroom ook prachtige design verlichting vindt en daarom de naam van onze showroom LightBrands is. U kunt gemakkelijk, snel en gratis voor de deur parkeren. Bekijk hier de openingstijden van onze showroom.

Blomus badkameraccessoires

Service, garantie en onderdelen van Blomus accessoires

Ondanks de inzet van ons en het merk Blomus kan er helaas wel eens iets mis zijn met de Blomus rvs producten of uw bestelling. In dit geval proberen wij altijd zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden voor het probleem! Dit kan zijn door het nasturen van onderdelen of het afhandelen van een garantie. Ook staat onze klantenservice elke werkdag van voor u klaar!

Blomus woonaccessoires

Blomus RVS accessoires bestellen

Wilt u gelijk genieten van uw bestelde product? Bij Rvsbrands zijn alle Blomus rvs accessoires op voorraad! Dit betekend dat alle RVS producten binnen één dag leverbaar zijn en u snel kunt genieten van uw gekochte product. Ook geldt bij RvsBrands dat als uw order hoger is dan €50, u geen verzendkosten hoeft te betalen. U heeft altijd 14 dagen bedenktijd. Ook is RvsBrands gecertifieerd door de thuiswinkelorganisatie waardoor een veilige betaalomgeving gewaarborgd is.